VAPAAT TILAT

Duetto Parkin vapaat tilat vaihtelevat kooltaan 300 ja 1000 neliömetrin välillä. Tilat ja niiden pohjaratkaisut ovat erittäin muuntojoustavia ja ne voidaan räätälöidä sopimaan jokaisen vuokralaisen ja heidän työntekijöidensä tarpeisiin.
Katso tilat alta tai kerro meille millaiset tilat sopisivat teille.

All
0-200
200-500
500-800

KYSY VAPAITA TILOJA

   

  Luomme tiloja, jotka sopivat vuokralaisten tarpeisiin

  Duetto Parkissa tilasuunnittelijamme ja designerimme ovat palveluksessasi. He voivat suunnitella tilan näyttämään täsmälleen yrityksen ja brändin mukaiselta. Voit valita pohjaratkaisun, modernit lattiamateriaalit, seinien värin, ovityypin ja keittiön ulkoasun.

  Vapaana olevat tilat ovat joustavia ja sekä design että pohjaratkaisu voidaan räätälöidä sopimaan vuokralaisen liiketoimintaan ja tukemaan työntekijöiden hyvinvointia.

  Teemme töitä yhdessä, jotta jokaiselle löytyy mahdollisimman hyvä ratkaisu. Vuokralaisilla on mahdollisuus käyttää sisustussuunnittelijoiden ja arkkitehtien palveluja vapaasti tilojen muutosta suunnitellessa.

  DUETTO PARK LYHYESTI

  Duetto Park koostuu kahdesta seitsemänkerroksisesta toisiinsa yhdistetystä talosta. Tarjolla on 15 000 m² joustavaa toimistotilaa. Kätevä sijainti vihreän Käpylän kainalossa takaa Duetto Parkille erinomaiset liikenneyhteydet ja se onkin vain minuuttien päässä lentokentältä ja Helsingin keskustasta.

  Rakennus A:n kaarremainen muoto mahdollistaa luovat ja mielenkiintoiset tilaratkaisut. Rakennus B on muodoltaan perinteisempi suorakulmio. Duetto Park valmistui marraskuussa 2008 ja siitä lähtien rakennusta on huolella hoidettu ja jatkuvasti kehitetty. Viimeisin kehityskohde oli vuonna 2017 pohjakerroksen kokouskeskuksen uudistus, jossa tilaan tuotiin liikuteltavat seinät, joiden ansiosta on helppo luoda erillisiä kokoushuoneita tai laajempi tila vuokralaisten tapahtumiin.

  Duetto Parkissa on myös erinomainen ja suosittu ravintola, korkealaatuiset aulapalvelut, kuntosali, vuokrattavat pysäköintitilat parkkihallissa ja ulkona sekä erikokoisia varastotiloja.

  Vuoden 2020 uudistuksessa Duetto Parkin aulatilat ja yhteiset lounge-tilat päivitetään, uudistetaan pihat ja terassit ja luodaan rentouttavia vihertiloja.

  Duetto Park on koti useille johtaville yrityksille kuten Palmia, Atria, Fingrid, Fingrid Datahub, eSett, GreenCarrier ja Huawei. Tilojen käyttöaste on tällä hetkellä 75%.