VAPAAT TILAT

Duetto Parkin vapaat tilat vaihtelevat kooltaan 200 ja 500 neliömetrin välillä. Tilat ja niiden pohjaratkaisut ovat erittäin muuntojoustavia ja ne voidaan räätälöidä sopimaan jokaisen vuokralaisen ja heidän työntekijöidensä tarpeisiin.
Katso tilat alta tai kerro meille millaiset tilat sopisivat teille.

KYSY VAPAITA TILOJA

   

  Luomme tiloja, jotka sopivat vuokralaisten tarpeisiin

  Duetto Parkissa tilasuunnittelijamme ja designerimme ovat palveluksessasi. He voivat suunnitella tilan näyttämään täsmälleen yrityksen ja brändin mukaiselta. Voit valita pohjaratkaisun, modernit lattiamateriaalit, seinien värin, ovityypin ja keittiön ulkoasun.

  Vapaana olevat tilat ovat joustavia ja sekä design että pohjaratkaisu voidaan räätälöidä sopimaan vuokralaisen liiketoimintaan ja tukemaan työntekijöiden hyvinvointia.

  Teemme töitä yhdessä, jotta jokaiselle löytyy mahdollisimman hyvä ratkaisu. Vuokralaisilla on mahdollisuus käyttää sisustussuunnittelijoiden ja arkkitehtien palveluja vapaasti tilojen muutosta suunnitellessa.

  DUETTO PARK LYHYESTI

  Duetto Park koostuu kahdesta seitsemänkerroksisesta toisiinsa yhdistetystä talosta. Tarjolla on 15 000 m² joustavaa toimistotilaa. Kätevä sijainti vihreän Käpylän kainalossa takaa Duetto Parkille erinomaiset liikenneyhteydet ja se onkin vain minuuttien päässä lentokentältä ja Helsingin keskustasta.

  Rakennus A:n kaarremainen muoto mahdollistaa luovat ja mielenkiintoiset tilaratkaisut. Rakennus B on muodoltaan perinteisempi suorakulmio. Duetto Park valmistui marraskuussa 2008 ja siitä lähtien rakennusta on huolella hoidettu ja jatkuvasti kehitetty. Viimeisin kehityskohde oli vuonna 2017 pohjakerroksen kokouskeskuksen uudistus, jossa tilaan tuotiin liikuteltavat seinät, joiden ansiosta on helppo luoda erillisiä kokoushuoneita tai laajempi tila vuokralaisten tapahtumiin.

  Duetto Parkissa on myös erinomainen ja suosittu ravintola, korkealaatuiset aulapalvelut, kuntosali, vuokrattavat pysäköintitilat parkkihallissa ja ulkona sekä erikokoisia varastotiloja.

  Viimeisen vuoden aikana olemme uudistaneet aulamme entistä mukavammaksi ja toiminnallisemmaksi. Duetto Parkin ja vuokralaisten näkyvyyttä Tuusulanväylän suuntaan on entisestään parannettu uusilla logovalomainoksilla. Uudistetulle Duetto Parkille on myönnetty arvostettu BREEAM ympäristösertifikaatti.

  Duetto Park on koti useille johtaville yrityksille kuten Palmia, Atria, Fingrid, Fingrid Datahub, eSett, GreenCarrier, Huawei, Danfoss ja Man in Van.