TEEMME DUETTO PARKISTA ENTISTÄKIN PAREMMAN

Vaikka Duetto Park onkin aina nauttinut siellä työtä tekevien suosiosta, emme ole jääneet nauttimaan hyvän olon tunteesta. Haluamme varmistaa, että tyytyväisyys meihin pysyy korkealla tasolla ja 2020 aloitettu Duetto Parkin uudistusohjelma onkin saatu päätöksen vuoden 2021 aikana.

Uudistuksen ovat suunnitelleet Scope Design ja PES-Arkkitehdit. Suunnittelun johtavana ajatuksena ovat kestävä kehitys, toiminnallisuus ja hyvinvointi.

Koko aula on uudistettu korkealaatuisilla materiaaleilla, joilla tilasta luodaan vaikuttava ja lämminhenkinen. Myös toimistojen jokaisen kerroksen yhteiset tilat on uusittu houkuttelevaksi.

Koko kiinteistön ja vuokralaisten näkyvyyttä on parannettu uudistetulla julkisivun valaistuksella ja valaistuilla kylteillä.

Duetto Parkin pysäköintialueita on laajennettu ja opasteet uusittu. Sähköajoneuvojen latausasemia on asennettu pysäköintihalliin sekä ulko- ja vieraspysäköintialueille.

Duetto Park saavutti Breeam Excellent-tason ympäristösertifioinnin. Tämä on vain yksi esimerkki jatkuvasta työstä kestävän kehityksen eteen. Lisäksi Duetossa on käytössä mm. hiilineutraali jätehuolto ja hiilineutraali sähkönhankinta.